Er zijn weer een aantal nieuwe documenten uitgekomen over Windows Vista. In deze documenten lees je alles over de nieuwe functies binnen Windows Vista.

Zo doe er je voordeel mee.

Docs

Advertisement

2 thoughts on “Windows Vista Step-by-Step Guides for IT Professionals v2.4

  1. Ik wil een nieuwe laptop kopen ivm school. Is het verstandig om deze met windows vista te kopen, of kan ik beter vertrouwd de XP versie nemen? Ik wil hem puur gebruiken voor schoolwerkzaamheden. Misschien ook wel wat bestanden via het netwerk van school gaan downloaden en op dvd zetten.. Ligt aan de snelheid. Ik zag van de week bij de aldi een laptop met vista, is dit een aanrader of weet u misschien iets beters?
    Alvast bedankt

  2. Tegenwoordig zijn de laptops snel genoeg voor Windows Vista. Ik zou het wel doen, waarom, omdat de ondersteuning van Windows XP binnen nu en een aantal jaar gaat vervallen. De tweede reden is dat je anders in de toekomst Windows Vista moet gaan aanschaffen terwijl deze er nu wordt bijgeleverd, scheelt weer in de kosten ;).

    Ik zou het gewoon doen. Kun je gelijk wennen aan Windows Vista wat toch over een jaar of twee langzaam de standaard zou kunnen worden.

    Succes met de keuze.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.