Windows XP Theme: Zune (Royal Noir)


windows.gif

Ik kwam toevallig een nieuwe theme voor Windows XP tegen. Deze theme was voorheen bekent als Royal Noir en wordt nu uitgegeven als de Zune Desktop Theme om zo de Zune een beetje te promoten.

Het thema ziet er als volgt uit:

royalenoir.gif

Het thema kun je hier downloaden: Royalenoir
Of de Door Microsoft vrij gegeven theme: ZuneDesktopTheme.msi

Advertisements

30 thoughts on “Windows XP Theme: Zune (Royal Noir)

 1. Pingback: Windows XP Royal Noir (Zune) Theme » Riaan & Myrna 24.08.2007

 2. Jacques

  Zodra ik royal instaleer, en m open krijg ik nog steeds xp met die oranje knop te zien.
  Weet iemand hoe ik dat probleem kan verhelpen?
  Ik vind royal mooier nl.

  jacques

  Reply
 3. Jacques

  bestandstype onbekend, kan niet downloaden, alleen een jpg plaatje hoe de thema eruit ziet. Snap het zelf ook niet hoe het kan. Alles wat ik download van royal laat ie zune zien, ik kan kiezen tussen zune, XP en windows klassiek bij resourse thema, terwijl royal er wel tussen staat. Heel vreemd…

  Reply
 4. Jacques

  Thanks, ik heb nu de blauwe. Wist niet dat die ook bestond wel beter als de standaart mat blauw. Er moet toch ook een zwarte zijn? Dat de startknop ook helemaal zwart is? Vind deze echt vet eruit zien!! Was even klooien maar wel gelukt.

  Nog bedankt

  Jacques

  Reply
 5. Jes

  Nou ik heb nu dat zwarte maar als ik dan afmeld en ik opnieuw op me acount kom heb ik weer windows classic.. hoe ik dat verhelpen zodat ik gewoon nior hou

  Reply
 6. Dennis

  ik heb ook het probleem het downloade gaat perfect,
  Maar als ik hem weer opstart. krijg ik die classic skin.

  ik heb UXTheme Multi Patcher gedownload maar werkt nog steeds niet hij kan hem
  niet patche kan iemand mij die link geven waar ik hem gwn gelijk kan downloade of
  moet ik ook nog andere dingen doen om Royale Doir goed te kunnen downloaden

  Reply
 7. Pingback: Windows XP Royal Noir (Zune) Theme | Riaan en Myrna

 8. Pingback: Theme: Windows Embedded for Windows XP en Server 2003 « ICT-Freak

 9. Sean

  Hey.

  Hij werkt ook bij mij perfect, afgezien va één ding wat mij toch wel een beetje in de weg zit: bij het opstarten krijg ik Windows Classic, in plaats van Royale Noir. Weet iemand hier een oplossing voor?

  Groeten,,

  Reply
 10. Norico

  Je moet dit soort thema’s altijd uitgepakt ergens hebben staan. Anders wordt het bij het opstarten weer Windows Classic.

  Reply
 11. Michael

  Om te voorkomen dat je thema na opstarten verdwijnt, moet je een map aanmaken in C:\Windows\Resources\Themas. Maak een nieuwe map genaamd Royale Noir (Mag ook anders). Zet je bestanden erin en open luna, het stijl bestand. Dan zou je thema moeten blijven staan na opstarten.

  Veel succes!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s