XTG_logoP1805U_CoolGray5U

XTG is u uw goeroe als het om virtualisatie gaat. Tijdens het XTG Virtualisatie Event (V-Event) op 3 oktober a.s. brengen wij u op de hoogte van alle actuele virtualisatietechnieken van o.a. Citrix, Parallels, Microsoft en VMware. Geen “sales”, geen “representatives” maar alleen onze eigen trainers met een kritische blik op de virtualisatiemarkt. De voordelen maar ook de nadelen, proven technology van de marktleider versus innovatie van de nieuwkomers!

Meer informatie vind je hier: http://www.xtg.nl/VEvent/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.