image

11 December aanstaande is het weer tijd voor het jaarlijkse VMUG event.  De voorlopige agenda staat al een tijdje online en wordt per week beter en beter.  Wat het leuke aan dit event is dat er  presentaties worden gegeven door mensen uit de communitie zelf. Eric Sloof, Viktor van den Berg, Joep Piscaer, Bouke Groenescheij, Gabrie van Zanten en Luc Dekens. Deze sessie zullen technisch van aard zijn.

Nieuw dit jaar is de workshop.  Deze workshop gaat over het product vCenter Heartbeat. Wil je kennis maken met dit product, dan is de je kans. Tijdens deze workshop krijg je kort wat theorie en daarna kun je zelf met het product aan de slag.

Mocht je nog niet zijn ingeschreven, doe dit dan snel want ik heb gehoord dat er al bijna 400 inschrijvingen binnen zijn en er is plaats voor 600 deelnemers. Dus wacht niet langer en schrijf je snel in: http://www.vmug.nl/modules.php?name=Inschrijven

Advertisement

One thought on “Event: Dutch VMUG Event 2009

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.